call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Далиан Нови Sunlight строителни материали Ко ООД
Телефон: +86-757-63228326
Имейл: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Флаш покриване покрив плочки страна мига флаш покривни панели стенни

ФЛАШ гащеризон нова слънчева светлина аксесоари са незапалими, предотвратяване на насекоми и сняг инфилтрация, лесен за инсталиране и докато предоставяне издръжливост и дълголетие от камък покритие стомана покривна система. TH

Далиан нова слънчева сграда материал Ко, ООД е един от водещите Китай флаш покриване покрив плочки производители и доставчици, и ние сме също така професионална компания и фабрика, добре дошли да купуват ниска цена страна мига, стената flash, табелка за стена, покривни панели, покривен панел и едро евтини продукти от нас.


ФЛАШ покритие страна мига флаш покривни панели стенни

Всички нови Сънлайт аксесоари са незапалими, предотвратяване на насекоми и сняг инфилтрация, лесен за инсталиране и докато предоставяне издръжливост и дълголетие от камък покритие стомана покривна система.На покрива на жилищен дом обслужва една основна цел, и това е да бъде бариера срещу времето навън. Най-трудните време елемент за управление е вода, и покрива мига действа като последната линия на защита срещу изтичане на вода.

За покривни мига да бъдат ефективни, той трябва да бъде трайно, ниско поддръжка, устойчиви и настане движение. Движението трябва да бъдат настанени благодарение на постоянното разширяване и свиване между покривни материали и неща, които не са покривни материали. Това разширяване и свиване може да се случи на ежедневна и сезонна основа. За пример слънчева светлина може да създаде много високи повърхностни температури през деня, причинявайки на покривни материали да се разшири, но през нощта температурата пада и Договора за материали. Сезонните промени могат да повлияят на рамкиране дървен материал, и мигащи материали трябва да могат да издържат на всички тези промени и да остане водонепропускливи.

Подчертава, че покрива мигащи опит с течение на времето може да го направи по-податливи на провал при възникване на екстремни метеорологични условия, обилни снеговалежи, силен вятър или прекомерна топлина. По време на инсталацията трябва да се внимава да се запази мига материали. Професионални roofers обикновено нарязани и форма собствените си мига материали от лист метал, но те са също така достъпни предварително оформени.


Цвят избор Флаш покриване покрив плочки страна мигащи стена флаш панели покривни

Обикновено същото и с покрив плочки цвят за цялостност.

* Стандартен цвят

(Цветове ще показвам се различават на екрана от действителния продукт. Обърнете към реалния продукт проба преди да поръчате.)


* Клиент индивидуално решение

Предоставете продукт цветна проба преди да поръчате.


Hot Tags: флаш покритие керемиди, странични мига, стената флаш, табелка за стена, покривни панели, покривен панел, Китай, производители, доставчици, фабрика, компания, едро, купи, евтини, ниска цена, продукти
Свързани продукти
Свържете се с нас
Address:ADD: NO 9, Hengfeng Road, град Шишан, зона Нанхай, град Фошан, провинция Гуангдонг, Китай
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Далиан Нови Sunlight строителни материали Ко ООД