call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Далиан Нови Sunlight строителни материали Ко ООД
Телефон: +86-757-63228326
Имейл: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Шлеп съвет покрив плочки велпапе покривни баржи покривни панели

ШЛЕП BOARDAll нова слънчева светлина аксесоари са незапалими, предотвратяване на насекоми и сняг инфилтрация, лесен за инсталиране и докато предоставяне издръжливост и дълголетие от камък покритие стомана покривна система. Ба

Далиан нова слънчева сграда материал Ко, ООД е един от водещите Китай шлеп съвет покрив плочки производители и доставчици и ние също сме професионална компания и фабрика, добре дошли в купите ниска цена сандвич покрив, велпапе покривни, керемиди, Шри Ланка, lowes метални покриви и едро евтини продукти от нас.


ШЛЕП съвет гофрирани баржи покривни панели покривни

Всички нови Сънлайт аксесоари са незапалими, предотвратяване на насекоми и сняг инфилтрация, лесен за инсталиране и докато предоставяне издръжливост и дълголетие от камък покритие стомана покривна система.


Шлеп дъски са декоративни функции, които се монтират на покрив на дом, следвате на терена на покрива. Плочите са монтирани надясно по линия на покрива, закривайки структурни детайли на покрива и добавяне на декоративен акцент, избягвайте птици летят вътре покриви. Този тип покрив trim се използва в много региони на света и примери могат да се видят в широк спектър от архитектурни стилове.

Тези декоративни функции са известни също като муха гредите или Гейбъл гредите. Те не служат структурна функция в дома, добавят след дом е изграден заедно с други декоративни елементи.


Цвят избор Шлеп съвет покрив плочки велпапе баржи покривни панели покривни

Обикновено същото и с покрив плочки цвят за цялостност.

* Стандартен цвят

(Цветове ще показвам се различават на екрана от действителния продукт. Обърнете към реалния продукт проба преди да поръчате.)


* Клиент индивидуално решение

Предоставете продукт цветна проба преди да поръчате.Hot Tags: шлеп съвет керемиди, сандвич покрив, велпапе покривни, керемиди Шри Ланка, lowes метални покривни Китай, производители, доставчици, фабрика, компания, търговци на едро, да се купи, евтини, ниски цени, продукти
Свързани продукти
Свържете се с нас
Address:ADD: NO 9, Hengfeng Road, град Шишан, зона Нанхай, град Фошан, провинция Гуангдонг, Китай
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Далиан Нови Sunlight строителни материали Ко ООД