call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Далиан Нови Sunlight строителни материали Ко ООД
Телефон: +86-757-63228326
Имейл: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Камък покритие метални керемиди / цвят камък покритие стомана покривни листове

Защо да изберете нови Сънлайт камък покритие метал покрив? Инвестиция над RestThe първоначалните разходи за инсталиране на нов слънчева светлина камък покритие стомана покрив може да бъде повече, отколкото с други покривни материали.

Далиан нова слънчева сграда материал Ко, ООД е един от водещите Китай каменни обвити метални покривни керемиди производители и доставчици, и ние също са професионални компания и фабрика, добре дошли да купуват по-ниска цена на каменните керемиди, гъвкав покрив, традиционните керемиди и едро евтини продукти от нас.


Защо да изберете нови Сънлайт камък покритие метал покрив?


Инвестиция над останалите

Първоначалните разходи за инсталиране на нов слънчева светлина камък покритие стомана покрив може да бъде повече, отколкото с други покривни материали. Въпреки това homeowner може да спести пари е значителен, защото нова светлина покрив ще бъде последният покрива някога купи. Нова слънчева светлина камък покритие стомана покрив добавя към красотата на вашия дом и неговата стойност препродажба.

"Добър за цял живот" срещу "Рано или късно"

Средният живот на non стомана покрив е около 15 години. Например асфалт, или "композиция" херпес зостер може да изискват повторно покривни всеки 10 до 20 години или по-рано! Сравнете това с нова слънчева светлина камък покритие стомана покрив, който включва гаранция, че е добре за живота на собственика (прехвърляни).

Дайте вашия дом А красота преобразяване

Каквото и стил, цвят или покритие на вашия текущ покрив, най-вероятно ще има нова слънчева светлина камък покритие стомана покрив, който ще съответства на външния вид на вашия дом. Независимо дали искате облика на асфалт shingle, глинени плочки, кедър разклаща или шисти, можете да изберете нова слънчева светлина камък покритие стомана покрив, който ще засили красотата на вашия дом.

Сила в дългосрочен план

Животът е трудно. Майката природа е по-трудно, особено на не стомана покривни материали, които започват да се влоши веднага след като те са инсталирани от излагане на вредни ултравиолетови лъчи на слънцето, разширяване и свиване в резултат на температурни промени и влиянието на суграшица, пакет за тежък сняг, лед и вятър. Нова слънчева светлина камък покритие стомана покрив, обаче, може да вземете Екстремални климатични условия и все още изглежда и защитават като нови за цял живот.

Красиво ефективни

Там е повече на красиви цветове и дизайни на нов слънчева светлина камък покритие стомана покрив отколкото отговаря на окото. За пример светъл цвят на покривите са предназначени да ефективно отразява топлината на слънцето и намаляване на необходимостта да се охладят вашия дом през горещите летни месеци. Какъв прекрасен начин да намалят сметките за енергия.

Изправяне на крака за издръжливост

Ако сте чували някой каже, че метален покрив не трябва да се ходи на, те очевидно не говорим за нов слънчева светлина камък покритие стомана покрив. Нашият уникален заключване панел дизайн, с метална поцинкована конструкция и доказани монтаж методи предоставят силна покривна система, която може да се ходи при нормални условия.

Оценяване на вашата наслада

Когато се сравняват характеристиките и ползите от нов слънчева светлина камък покритие стомана покрив срещу всички останали, ще видите наистина няма сравнение. И така, как да определите каква ще бъде вашата инвестиция сума? Първо свържете се с нас. Нашият опитен специалист ще изчисли разходите за вашия нов покрив в зависимост от стила на новата слънчева светлина камък покритие стомана покривни система изберете, вашия покрив форма и "терена" или степента на наклона и дали не бихте искали вашите съществуващи покриви ляво на или откъсва. Не забравяйте, нов слънчева светлина камък покритие стомана покрив идва с 50 години гаранция.


Сертифициране на нови слънчева покривни

Нова слънчева покривни гаранция

Нова слънчева покривни системи, Inc. (наричано по-долу "дружеството") с настоящото гаранция на оригиналния купувача потребител ("собственик"), че всеки нов слънчева покривни панел ("панел") ще: (1) остават свободни от производствени дефекти, които ще засегне изпълнението на панелите; (2) да бъдат устойчиви на удар-компромиси в вятъра до 120 километра в час; и (3) се противопоставят градушка. За целите на тази гаранция, градушка се дефинира както следва: (1) проникване на градушка камъни напълно чрез панела; (2) пукнатини или разделя на групата на съдебните заседатели стомана субстрат около точката на удара.


Ограничаването на отговорността и до размера на тези панели, всъщност съдържащи дефекти в материали или изработка изработка, които влияят върху производителността, компанията се или ремонт или замести дефектните панел, при условие че отговорността на компанията се ограничава до общите разходи не трябва да надвишава разумно възстановителната стойност на конкретен дефектни панел през първите 15 години след инсталирането и намалява всяка година на пропорционална основа за материали само по време на останалите 15 години. Компанията ще се опита да замени дефектния панели със същия цвят или дизайн. Въпреки това цветови вариации може да съществува между панели, произведени по различно време и компанията може да преустанови или промяна на дизайна на профил на конкретен продукт. Във всеки случай компанията си запазва правото да замени дефектния панел с група от подобни дизайн и цвят.

Прехвърляемостта тази ограничена гаранция могат да се прехвърлят от първоначалния собственик на последващите собственост собственика през първите 5 5 години след първоначалното инсталиране на продукта при условие, че трансфер на информация (собственост адрес, оригиналния собственик, новият собственик) е изпратено до дружеството в срок от 30 дни от промяната на собственост. Известие за промяна на собствеността трябва да бъдат изпратени по пощата на компанията на указания адрес.

Attn: Нова слънчева светлина покрива гаранцията катедраДалиан Сити - Foshan City, Китай

Тази гаранция е предмет на следните условия:


  1. Писмено уведомление на дефект трябва да бъдат изпратени по пощата на дружеството му "адрес посочен по-долу. Съобщението трябва да съдържа името и адреса на собственика на претендираното дефектен панел или панели и трябва да опиша дефекта в детайли.


2. дружеството не носи отговорност за и тази ограничена гаранция не се отнася за щети до панели или друго имущество поради причина, различна от специфични дефекти в материали или производствени изработката определено в ограничената гаранция. Причините не са включени в тази гаранция включват: (1) щети, произтичащи от дефекти, движението или пропадания в структурата на който е инсталирана покрива; (2) злоупотреба пешеходен трафик, произтичащи от различията в инструкциите на производителя; (3) увреждане на панели, причинени от всяко приложение на почистващи разтвори, бои, покрития или модификации от всякакъв вид; (4) увреждане на панели, причинени от злоупотреба, изоставяне или неправилно боравене, по време или след инсталацията; или (5) щети, причинени от неспазване на инструкциите на производителя на инсталиране. Отделна гаранция обхваща монтирането на панелите може да се предоставя от инсталация изпълнител.


3. тази гаранция е само гаранция, фирмата прави оглед на новата слънчева покривни панели, го продава. Дистрибутори и инсталатори на нова слънчева покривни панели не са упълномощени да разшири или да променя условията на тази гаранция по никакъв начин.


4. без гаранция се прилага за всеки нов слънчева покривни панел променен, променен или промени в дизайна или функция, след като е напуснал завода, освен когато промяната се изисква от производителя инструкции за инсталиране.


5 замяна на всяка нова слънчева светлина покривен панел от компанията не се удължи срокът на тази гаранция, освен както се изисква от закона.


6. тази гаранция дава на оригиналния купувача на нова слънчева покривни панели конкретни законни права.

Ако някоя от разпоредбите на този "ограничена гаранция" се провежда от съд на компетентна юрисдикция да бъде невалидна, невалидни или неприложими, останалите разпоредби трябва да продължи с пълна сила без да е нарушена или обявени за недействителни по никакъв начин.

Нова слънчева покривни Foshan Subsidery фабрика


Q & А

от нова слънчева керемиди

Въпрос: Е мълния привлечени метална покрив?

Отговор: Няма абсолютно повишаване на вероятността от вашия дом, като ударен от мълния ако имате метална покрив. В действителност ако мълния удари нов слънчева светлина камък покритие стомана покрив, енергията безопасно изчезва през повърхността на целия покрив и да излезете в земята. Също така защото метални покриви не е запалим или запалим, той е дори по-умни избор за покривни покрития в мълния склонни и тежки метеорологични условия.


Въпрос: Е камък покритие стоманен покрив шумни покрив?

Отговор: Абсолютно не! Сега чувам този: нов слънчева светлина камък покритие стомана покрив е често много по-тихи от дори асфалт shingle покрив. Поради нашите уникални инсталация метод, който създава звук заедно с нашите красиво функционални каменни грундираната повърхност дори проливен дъжд, удряне на покривните панели е не по-силно, отколкото би било на тежки дървени разклаща покрив.


Въпрос: Е ръжда проблем с каменно покритие стомана покрив?

Отговор: не! В действителност, нови слънчева светлина камък покритие стомана покривни панели са изработени от високо качество поцинкована стомана, която е покрита с акрилен грунд. Керамични земята камък гранули след това са вградени над тази база палто. И накрая акрилен свръх-глазура се прилага и изпечени на. Това осигурява вашия дом с трайни, трайни и устойчиви на избледняване защита за цял живот на наслада.


Въпрос: Е възпира проблем?

Отговор: Отново, не! В действителност, нови слънчева светлина камък покритие стомана покриви може да и се изправи срещу градушка, сняг натоварвания и екстремни вятър условия без никакви структурни или козметични щети. Това е една от причините нашите Влагозащитен гаранции включват 120 m.p.h. вятър гаранция (равна F2 торнадо!) и 2,5-инчов Hailstone гаранция.

Моля свържете се с нас, ако имате някакви въпроси.


Hot Tags: каменни обвити метални покривни керемиди, каменни керемиди, гъвкав покрив, традиционните покрив плочки, Китай, производители, доставчици, фабрика, компания, едро, купи, евтини, ниска цена, продукти
Свързани продукти
Свържете се с нас
Address:ADD: NO 9, Hengfeng Road, град Шишан, зона Нанхай, град Фошан, провинция Гуангдонг, Китай
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Далиан Нови Sunlight строителни материали Ко ООД