call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Далиан Нови Sunlight строителни материали Ко ООД
Телефон: +86-757-63228326
Имейл: eva@newsunlight.net
За нас
За нас
Начало > За нас

Далиан Нови Sunlight строителни материали Ко ООД (New Sunlight Building Material Co., Limited) е първата компания, специализирана в проучване, проектиране, производство и износ камък покритие метални покривни плочки в Китай. Той пое водещата роля да получи сертификатите ISO9001 и ISO14001. В момента тя е основала две производствени бази, разположени в град Далиан и град Гуанджоу Foshan с годишен производствен капацитет от 2,000,000 квадратни метра.

Нашите продукти, каменни покритие метални покривни плочки, са били популярни на вътрешния пазар и зад граница от години. Те се използват широко в Китай, САЩ, Япония, Канада, Ямайка, Доминиканската република, Карибско море, Нигерия и много други страни и региони от Централна Азия като Шри Ланка, Туркменистан и др.

Нашата компания се посвещава в проучване, проектиране и производство на висококачествени каменни покритие стоманени покривни плочки, които са красиво проектирани, в отличен материал и високо качество. Новата система за покриви Sunlight ще осигури безопасно, издръжливо и екологично покритие за покривни решения за местни и чуждестранни клиенти.

Производствена линия на фабрика за керемиди New Sunlight

stone coated steel roof tiles factory .jpg

Душ покрив на фабрика за керемиди New Sunlight

stone coated metal roof tile .JPG


Сертификат за Dalian New Sunlight Building Material Co., Ltd.

ISO9001 Certificate.jpg

ISO14001 Certificate.jpg

покривни покрития Шедлинг и каменни покритие листове са много популярни и горещи продават в Нигерия, Кения, Гана, Уганда, Карибско море страна като Ямайка, Доминиканската република и Северна Америка пазар като Канада, Америка и много други Централна Азия страни и региони като Шри Ланка, Туркменистан и т.н.

Монтирането на нашите цветни керемиди е много лесно и просто.

Нашите метални покривни керемиди се монтират от ноктите в дървени или стоманени летви. Така нашите покривни керемиди са много силни.


gallery-Stone coated roof tiles _3.jpg

gallery -Classic roof tiles .jpg

gallery_shake roof tile .jpg

gallery-Tudor-1.jpg

New-Royal-2-.jpg

Shingle black mix white .jpg

Ако имате някакви въпроси относно нашите покрити с камък покривни керемиди, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.

моят електронен адрес: eva@newsunlight.net

Мобилен телефон и Whatsapp: + 86-15814369834Свържете се с нас
Address:ADD: NO 9, Hengfeng Road, град Шишан, зона Нанхай, град Фошан, провинция Гуангдонг, Китай
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Далиан Нови Sunlight строителни материали Ко ООД